HUMANO SRCE SRBIJE: Orlovi za Vanju Malović! Veliko interesovanje za dresove Mitrovića, Tadića... na humanitarnoj aukciji
Foto: FSS

bravo

HUMANO SRCE SRBIJE: Orlovi za Vanju Malović! Veliko interesovanje za dresove Mitrovića, Tadića... na humanitarnoj aukciji

Fudbal -

U danu kada nam je srce kucalo za pobedu Srbije u važnom meču sa Luksemburgom, Srbija je pokazala i humano srce u borbi za budućnost tromesečne bebe Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa direktorkom Vanjom Kostić osmislio je humanitarnu akciju u kojoj učestvuju svi naši reprezentativci, konkretno, izabranici selektora Dragana Stojkovića, svi oni koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom, stavili su svoj dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju. Milionska armija fanova naših igrača koji nastupaju u klubovima širom Evrope, naravno i hiljade navijača naše reprezentacije, još uvek su u prilici da učestvuju u humanitarnoj licitaciji, a sav prihod biće usmeren na lečenje Vanje Malović.

reprezentacija Srbije, humanost
foto: Budi human

Dresovi za licitiranje dostupni su na sledećem linku: https://www.matchwornshirt.com/club/serbia a trenutni redosled najtraženijeg dresa je: Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković – Savić, Dušan Tadić…Licitacija traje do 18. septembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track