03:05

MILKO ĐUROVSKI ZA KURIR TELEVIZIJU O VEČITOM DERBIJU: Zvezda ima bolji tim

KURIR TELEVIZIJA

PREŠAO IZ ZVEZDE U PARTIZAN I IZAZVAO ZEMLJOTRES Milko Đurovski za Kurir TV: Čast je igrati u tako velikim klubovima!

Fudbal -

ZVEZDA IMA BOLJI TIM! Milko Đurovski za kurir televiziju

Milko Đurovski, legendarni igrač Crvene zvezde i Partizana uključio se u Jutarnji program Kurir televizije gde je komentarisao predstojeći derbi Crvene zvezde i Partizana.

Milko Đurkovski
foto: Kurir televizija

- Za koga ću navijati, ja sam od prvog dana rekao da sam ja kao mali bio zvezdaš i ostao sam uvek zvezdaš. Na tim derbijima navijaću za onoga ko bude bolji. Trenutno mislim da Zvezda ima bolji tim. Ali u derbijima se nikad ne zna ko će da pobedi - kaže Milko.

Milko Đurkovski
foto: Kurir televizija

- Mene je Zvezda stvorila, ali znam da su to dva velika kluba i čast je igrati u njima i sa tako velikim igračima. Dolazio sam na derbije dok je Boško bio trener - zaključio je legendarni fudbaler koji nam se javio iz Madrida.

Sudar dva najveća favorita za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Braga.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track