PRIVEDENE 72 OSOBE UOČI VEČITOG DERBIJA: Najmanje dva incidenta zabeležena u Beogradu! Policija hapsila i na stadionu! VIDEO
Foto: Printscreen

Pune ruke posla

PRIVEDENE 72 OSOBE UOČI VEČITOG DERBIJA: Najmanje dva incidenta zabeležena u Beogradu! Policija hapsila i na stadionu! VIDEO

Fudbal -

Policija je uoči današnjeg 165. "večitog" fudbalskog derbija između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu privela 72 osobe, uglavnom zbog remećenja javnog reda i mira ili posedovanja pirotehničkih sredstava, nezvanično saznaje TV Pink.

Biro za saradnju s medijima Ministarstva unutrašnjih poslova agenciji Beta nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje tu informaciju.

Kako navodi TV Pink, policijske intervencije su zabeležene na prilazima stadionu Partizana gde se utakmica odigrava, ali i u široj okolini stadiona.

Beogradski mediji su prethodno izvestili da je Interventna jedinica policije presrela na auto-putu, u blizini Studentskog grada na Novom Beogradu, kombi u kom je bilo nekoliko mladića sa obeležjima navijača Partizana, koji su potom bili zadržani i pretreseni.

TV Pink je prenela da je tom prilikom zapravo grupa "zvezdaša" pokušala da presretne vozila suparničkih navijača koja su pristizala u Beograd.

RTS navodi da je policija intervenisala i zbog tuče navijača, koja se prema snimcima objavljenim na društvenim mrežama, dogodila na Južnom bulevaru, na Vračaru.

Incident je zabeležen i na istočnoj tribini stadiona u Humskoj, gde je policija privela jednog navijača Partizana i izvela ga, čime je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track