GROF PREPORODIO ARSENAL: Goran Čaušić dobio sina, a onda dao gol u 90. minutu za TRIJUMF u Nižnjem!
Foto: Printskrin/Instagram

beg sa začelja

GROF PREPORODIO ARSENAL: Goran Čaušić dobio sina, a onda dao gol u 90. minutu za TRIJUMF u Nižnjem!

Fudbal -

Ruski klub igra kao u transu posle dolaska bivšeg trenera Crvene zvezde

Miodrag Božović preporodio je Arsenal iz Tule. U dva kola, popularni Grof trgnuo je ekipu iz letargije i upisao četiri boda. Kod kuće je remizirao sa moćnim CSKA, dok je ovog vikenda u Nižnjem Novgorodu protiv istoimene ekipe upisao pobedu na gostovanju.

Arsenal je slavio rezultatom 3:2 u triler utakmici, a tri boda doneo je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić, golom u poslednjem minutu nadoknade. Bio je najviši u skoku za mnogo važnu pobedu. Samo tri dana pre utakmice, Goran Čaušić je postao otac, pošto je njegova supruga rodila sina Vuka.

- Arsenal odavno nije pobedio u gostima. Shvatili smo da je vreme. Nije bilo lako, jer smo igrali protiv dobro organizovane ekipe. Na kraju smo imali i sreće Ove utakmice su nam važne jer smo uhvatili samopouzdanje. Očekujem da igramo još bolje - rekao je Miodrag Božović, a onda prokomentarisao pobednički gol:

- Želim da čestitam Goranu Čaušiću. Prvo je pred utakmicu dobio najlepši poklon, dobio je sina, a onda je dao dva lepa gola i asistenciju, poslednji za pobedu. Hvala i navijačima. Tula je fudbalski grad, mnogo nam znači podrška naših navijača.

Arsenal iz Tule pobegao je iz opasne zone, sada ima osam bodova i nalazi se na 13. poziciji u prvenstvu Rusije. Sledeću utakmicu igraju kod kuće, 27. septembra, kada im u goste dolazi Ural.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track