ZVEZDAN TERZIĆ O BOLNICI NA MARAKANI: Igrači imaju STOMAČNI VIRUS, biće sve u redu za par dana
Foto: Pritnscreen

FK CRVENA ZVEZDA

ZVEZDAN TERZIĆ O BOLNICI NA MARAKANI: Igrači imaju STOMAČNI VIRUS, biće sve u redu za par dana

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom loše zdravstvene situacije u klubu iz Ljutice Bogdana 1.

Podsetimo, golman crveno-belih Milan Borjan hospitalizovan je u Zemunskoj bolnici, a još nekoliko fudbalera Crvene zvezde takođe ima zdravstvenih problema.

Povodom "bolnice" na Marakani o stanju u klubu govorio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Imaju stomačni virus. Očekujemo za dan-dva da se vrate u takmičarski pogon. Biće sve u redu za par dana", rekao je Zvezdan Terzić gostujući u jutarnjem programu Prve televizije.

Zvezdan Terzić
foto: Printscreen

Čelnik crveno-belog kluba odmah se osvrnuo na 165. večiti derbi koji je završen bez pobednika.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Zvezda je pokazala klasu i trebalo je da pobedimo. Mi smo u utakmicu ušli izvanredno, u 39. minutu smo primili nesrećan gol. Svaka čast igračima i Dekiju koji su posle uspeli da se vrate u meč i postignu gol", rekao je Terzić.

Dolazak Mesija u PSŽ nije doneo očekivane rezultate, bar zasad, a atmosfera u ekipi je, izgleda, veoma loša. To ne umanjuje strašan kvalitet Svetaca koji večeras (21.00) gostuju Mecu, a kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mec - PSŽ.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track