MILAN BORJAN NEĆE BRANITI U BUGARSKOJ: Gol Zvezde protiv Ludogoreca čuvaće ZORAN POPOVIĆ
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

rokada

MILAN BORJAN NEĆE BRANITI U BUGARSKOJ: Gol Zvezde protiv Ludogoreca čuvaće ZORAN POPOVIĆ

Fudbal -

Zbog bolesti kapitena, kao i mladog Miloša Gordića šansa za iskusnog čuvara mreže

Da je situacija u Crvenoj zvezdi daleko od sjajne, kada je u pitanju igrački kadar najbolje svedoči podatak da će Milan Borjan najverovatnije propustiti utakmicu protiv Ludogoreca sledećeg četvrtka, u Ligi Evrope. Kako stvari stoje, njega će zameniti iskusni Zoran Popović.

Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Borjan ima stomačni virus i bio je primljen u bolnicu. Nije trenirao proteklih dana, a pitanje je koliko će biti iscrpljen njegov organizam kad bolest prođe. U istoj situaciji je i mladi Miloš Gordić, pa je Zoran Popović jedino rešenje za stručni štab crveno-belih. Kako u nedelju na gostovanju u Novom Pazaru (15.55), tako i u važoj evropskoj utakmici u bugarskom Razgradu u četvrtak.

Milan Borjan, Zoran Popović
foto: FK Crvena zvezda

Zoran Popović stigao je u Crvenu zvezdu u leto 2018. iz norveškog Bodo Glimta, a sezonu pre toga bio je najbolji akter utakmice između crveno-belih i Voždovca, kada je klub sa Marakane ostao bez pobede, a samim tim i titule. Nakratko je 2020. napustio Zvezdu i prešao u bugarski Levski, međutim sa klubom iz Sofije nije potpisao ugovor, pa se ekspresno vratio na stadion "Rajko Mitić".

Povređeni

Trio na poštedi, Pavkov, Ben i Živković van stroja

Pored šestorice igrača koji imaju stomačni virus, a to su Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Nenad Krstičić, Milan Gajić, Miloš Gordić i Milan Borjan, struka Crvene zvezde ne može da računa ni na Milana Pavkova, El Fardu Bena i Rišaira Živkovića, koji su povređeni.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track