DESPOT ZNA ŠTA VALJA: Srpski fudbaler pozvao lepu IRINU ŠAJK da dođe na utakmice RUBINA! HIT VIDEO
Foto: Printskrin/Instagram, Profimedia

biće ludo ako prihvati poziv

DESPOT ZNA ŠTA VALJA: Srpski fudbaler pozvao lepu IRINU ŠAJK da dođe na utakmice RUBINA! HIT VIDEO

Fudbal -

Šaljiva poruka napadača Rubina seksepilnoj Ruskinji

Đorđe Despotović godinama unazad jedan je poznatijih srpskih fudbalera u Rusiji. Što zbog svojih odličnih igara, što zbog unikatnih objava na društvenim mrežama. Poslednje dve sezone član je Rubina, a pre nekoliko dana snimio je objavu kojom je pozvao prelepu Ruskinju Irinu Šajk da dođe na utakmice kluba iz Kazanja.

Đorđe Despotović
foto: Printskrin/Instagram

Naravno, ta objava koja je osvanula na zvaničnoj instagram stranici kluba i Jutjubu, nije mogla da prođe nezapaženo i preneli su je svi mediji u toj velikoj zemlji. Naravno, bila je u šaljivom tonu, jer ju je Đorđe Despotović (29) objavio u društvu svog klupskog kolege Danca Andersa Drajera, koji mnogo liči na Irininog bivšeg supruga, holivudskog glumca Bredlija Kupera.

- Irina, dođi kod nas u Kazanj. Kao prvo ti si Tatarka, a drugo... Imamo mi našeg Bredlija Kupera. Dođi u Kazanj - poručio je Despotović u poruci Šajkovoj, pokazavši joj nasmejanog Drajera.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Irina Šajk (35) jedna je od najlepših Ruskinja. Planetarno poznata postala je kada je počela da se zabavlja sa Kristijanom Ronaldom, sa kojim je bila u vezi od 2010. do 2015. godine. Posle raskida Irina je stupila u vezu sa glumcem Bredlijem Kuperom, a u martu 2017. dobili su ćerkicu Leu de Sejn. Par se razveo pre dve godine i otada je Irina solo.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Poznata je po svom humanitarnom radu u Rusiji, posebno u rodnom gradu Jemanželjinsku, gde prilozima pomaže porodilište. Ona i njena sestra pomažu obnovu lokalne bolnice prilozima preko organizacije "Pomoć".

Đorđe Despotović pozivan je ranije na okupljanja reprezentacije Srbije, međutim ni kod Ljubiše Tumbakovića, a kasnije ni kod Dragana Stojkovića još nije debitovao za nacionalni tim. Konkurencija je žestoka u vidu Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića i Dušana Vlahovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track