BATAK DONEO BODOVE NIŠLIJAMA: Radnički uz dva gola Mitrovića slavio u Lazarevcu
Foto: Starsport

Superliga Srbije

BATAK DONEO BODOVE NIŠLIJAMA: Radnički uz dva gola Mitrovića slavio u Lazarevcu

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na gostujućem terenu Kolubaru sa 3:2 u utakmici 11. kola Super lige Srbije .

Tako je novi trener Nišlija Radoslav Batak na najbolji način krenuo u novu avanturu sa ekipom u kojoj se istakao 19-godišnji Stefan Mitrović. Mitrović je u 29. minutu pogodio dalji ugao pošto mu se ukazala prilika, mada je bio potpuno zaboravljen od defanzivaca Kolubare - usledio je mat i najava uzbuđenja u nastavku. Do poluvremena domaći su uspeli da vrate rezultatsku ravnotežu, strelac je bio Nemanja Andrić koji je instiktivno pratio akciju, bio u pravo vreme na pravom mestu i savladao Kahrimana.

Stefan Mitrović je majstorskim volej udarcem posle centaršuta sa desne strane pokazao talenat, Kolubara se nije predavala a Miloš Filipović je izjednačujući gol proslavio suzama.

Radnički je treći put poveo u 77. minutu, golom iz gužve u kaznenom prostoru rivala. Svemu je prethodio udarac sa distance i reakcija strelca gola Vujadinovića, za pobedu Nišlija.

Radnički je ostvario treću pobedu u ligi i zauzima deveto mesto na tabeli sa 12 bodova. Kolubara je pretrpela treći uzastopni poraz, ukupno sedmi i sa 10 bodova zauzima 11. mesto.

U sledećem kolu Kolubara će igrati u Kragujevcu protiv Radničkog 1923.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track