IZBEGNUTA TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Fudbaler Radničkog se u punom trku glavom zakucao u stativu, svi na stadionu zanemeli! VIDEO
Foto: Printskrin

Šokantna scena

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Fudbaler Radničkog se u punom trku glavom zakucao u stativu, svi na stadionu zanemeli! VIDEO

Fudbal -

Utakmica 11. kola Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog iz Niša, koja je pripala gostima rezultatom 3:2, imala je dva neobična detalja.

Arsenal - Totenhem

Posle očajnog starta, Arsenal je vezao dve pobede, dok je Totenhem posle sjajnog starta vezao dva poraza. Današnji (17.30) londonski derbi mogao bi da donese mnogo uzbuđenja, a kvota na keca je 2,45, na iks 3,30, na dvojku 3,15, a na GG3+ 2,30.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

Svakako najemotivniji trenutak bio je gol Miloša Filipovića kojim je Kolubara izjednačila na 2:2 u 55. minutu. Fudbaler ekipe iz Lazarevca je pogodak proslavio u suzama, a posvetio ga je nedavno preminuloj majci.

Srećom, utakmica u Lazarevcu se neće pamtiti po tragediji. Fudbaler Radničkog, Japanac Rjohej Mićibući je glavom udario u stativu prilikom pokušaja da postigne pogodak. Sreća u nesreći je što je donekle udarac glavom ublažio tako što je postavio ruku. Ipak, taj trenutak je delovao zastašujuće i prava je sreća što je prvotimac Radničkog prošao bez težih posledica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track