POBESNELI MURINJO POBEGAO SA KONFERENCIJE: Žoze izgubio od Lacija, pa opleo: Sudije i VAR su upropastile Romu i derbi VIDEO
Foto: Profimedia

Portugalac po starom

POBESNELI MURINJO POBEGAO SA KONFERENCIJE: Žoze izgubio od Lacija, pa opleo: Sudije i VAR su upropastile Romu i derbi VIDEO

Fudbal -

Žoze Murinjo sasvim sigurno nije očekivao da će njegov prvi gradski derbi na klupi Rome protiv Lacija proteći onako kako je prošao.

"Nebesko-plavi" su savladali Romu sa 3:2 u uzbudljivom derbiju Rima, što je itekako teško palo Murinju.

Portugalski stručnjak je posle meča za poraz optužio sudiju Marka Gvidu i VAR.

"Želim da kažem nešto posebno: Nivo fudbala u Italiji se drastično podigao u odnosu na period kada sam prvi put radio ovde. Kvalitet igre i želja za pobedom su veći ali nažalost sudija i VAR nisu. On je grešio dole na terenu, a VAR je grešio gde god da se nalazio. Ovo je previše. Lukas Leiva je zaslužio drugi žuti karton i isključenje. Naš Pelegrini je u prošlom kolu dobio crveni za istu stvar koju smo danas videli dva ili tri puta na terenu", rekao je Murinjo neposredno posle meča za televiziju koja ima prava na prenose utakmica Serije A.

Murinjo je potom krenuo ka pres sali, ali se pre njenog početka sreo u hodniku sa novinarima, razmenio nekoliko rečenica i zatim besan odjurio pa se konferencija nije ni održala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track