KATASTROFA BARSELONE! POSLE 2 KOLA U LIGI ŠAMPIONA NE ZNAJU ZA POBEDU: Evo šta trener katalonskog kluba kaže o svemu
Foto: Profimedia

VELIKI PITISAK NA KUMANU

KATASTROFA BARSELONE! POSLE 2 KOLA U LIGI ŠAMPIONA NE ZNAJU ZA POBEDU: Evo šta trener katalonskog kluba kaže o svemu

Fudbal -

Fudbaleri Benfike su na svom terenu pobedili Barselonu sa 3:0 koja je sada na poslednjem mestu u grupi bez bodova, a mnogi kao glavnog krivca za sunovrat tima iz Katalonije vide u treneru Ronaladu Kumanu.

Holanđanin prima žestoke kritike i uskoro bi mogao da postane - bivši.

Posle potopa u Lisabonu pokušao je da kaže koju reč.

"Igrali smo dobro dok nismo primili drugi gol. Ogromna je razlika u tome što su oni svoje šanse realizovali, a mi nismo. Imali smo četiri velike prilike", rekao je pa nastavio:

"Teško je prihvatiti ovakav rezultat i mislim da on nije stvarni pokazatelj stanja na terenu. Moramo biti bolji u obrani, a neke ekipe su jednostavno fizički moćnije od nas i onda mi delujemo slabo i mekano na terenu. U fizičkom segmentu smo zaostajali, kao i u brzini. Moramo da igramo svojim stilom, držimo loptu i stvaramo prilike. Tako smo i pokušavali, ali ako ne postigneš gol, ne možeš da pobediš", zaključio je Kuman, a preneo BBC.

Ronalad Kuman
foto: Profimedia

Zvezda će večeras (21.00) protiv Ludogoreca biti značajno oslabljena zbog korona virusa. Bez Borjana, Dragovića, Degeneka, Kataija… prvaj Srbije otišao je u Bugarsku i to značajno umanjuje šanse za dobar rezultat. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na Zvezdu 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ludogorec - Zvezda.

(Kurir sport, BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track