ITALIJANI PRENOSE: Vlahović u novom klubu, na pragu Juventusa?!
Foto: Profimedia

veliki transfer na pomolu

ITALIJANI PRENOSE: Vlahović u novom klubu, na pragu Juventusa?!

Fudbal -

Mediji u Italiji tvrde da Srbin ne želi da prihvati klauzulu od 80 miliona i da njegovi agenti čekaju bolju ponudu drugog kluba

Bura oko srpskog fudbalera i napadača Fjorentine Dušana Vlahovića se ne stišava. Nakon što je predsednik Fjorentine Roko Komiso izjavio da ga srpski fudbaler nervira jer ne želi da potpiše novi ugovor koji bi mu doneo čak 20 miliona evra na konto u narednim godinama, pojavile su se nove informacije prema kojima Vlahović čeka znatno bolju ponudu drugog kluba, a spekuliše se da bi to mogla biti stara dama iz Torina!

Dušan Vlahović
foto: FSS

Već uveliko se komentariše da je to razlog zbog kojeg Srbin odlaže potpisivanje novog ugovora sa "violom". Vlahović je preko leta dovođen u vezu sa Sitijem, Atletikom, Totenhemom, ali srpski napadač očigledno želi u Juventus. Mnogi veruju da je to najbolji izbor jer je torinski klub otvoren za dovođenje mladih igrača pa bi tandem sa Kjezom i te kako obradovao navijače iz Torina. Fjorentina će Dušana morati da proda na leto ukoliko ne produži ugovor jer ne žele da za godinu i po dana ode bez obeštećenja. Mnogi smatraju da Vlahović želi da se oproba u nekom jačem klubu u kom će moći da napreduje i raste kao igrač. Šta će biti konačan ishod ostaje da se vidi. Fjorentina je trenutno peta u Seriji A, ima četiri pobede iz šest mečeva.

Kurir sport / D.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track