NADAM SE DA JE TERZIĆ OTIŠAO ISPRED SKUPŠTINE! Bivši fudbaler Zvezde OŠTRO o treneru Partizana i dešavanjima u Kruševcu!
Foto: Pritnscreen

zakuvalo se

NADAM SE DA JE TERZIĆ OTIŠAO ISPRED SKUPŠTINE! Bivši fudbaler Zvezde OŠTRO o treneru Partizana i dešavanjima u Kruševcu!

Fudbal -

Ne stišava se bura u srpskom fudbalu.

Pobeda Partizana u Kruševcu iz ponovljenog penala izazvala je opštu polemiku, a sada se istim povodom oglasio i Nikola Petković (35), nekadašnji fubaler Crvene zvezde

" Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh " izjavio je Petković za Tanjug i nastavio:

Partizan, Crvena Zvezda, Večiti Derbi, Nikola Petković, Predrag Luka

"Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto radila i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži pravdu ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu… Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba", zaključio je Petković.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Kurir sport / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track