MBOĐ, SRBENDO! Bivši fudbaler Zvezde se budi uz narodnjak star 19 godina! Poslao je Srbiji SRCE i poželeo dobro jutro (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

legenda

MBOĐ, SRBENDO! Bivši fudbaler Zvezde se budi uz narodnjak star 19 godina! Poslao je Srbiji SRCE i poželeo dobro jutro (VIDEO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Crvene zvezde još jednom je pokazao da ne zaboravlja Srbiju.

Dok je bio u Zvezdin član, Mamadu Mbođ je bio ljubimac navijača, a iako već duže od pet godina nije u Beogradu, ne prestaje da oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

Poznato je da Senegalac gaji ljubav prema Srbiji i klubu u kojem je proveo godinu i po dana, neretko objavljuje i snimke na kojima se vidi kako sluša srpsku muziku, a ovog puta je odlučio da pokaže koju pesmu koristi da se razbudi.

On se snimio dok sluša pesmu Ti me varaš najbolje, popularni hit Šabana Šaulića iz 2002. godine.

Defanzivac je uz video poslao i poruku na srpskom jeziku "Dobro jutro momci".

Otkako je na zimu 2016. godine otišao iz Zvezde, Mbođ je igrao za Žalgiris tri godine, a od januara 2019. pruža odlične partije za Nefči iz Bakua.

Mamodau Mbođ
foto: Pritnscreen

Španija je pobedila Italiju i prvi je finalista Lige nacija, a drugog ćemo saznati večeras (20.45), kada se sastaju Belgija i Francuska. Očekuje nas sjajan meč, pošto će se na terenu naći mnogo vrhunskih fudbalera - kvota na Belgiju je 3,00, na iks 3,10, na Francusku 2,70, a na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Francuska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track