SUDIJA MU SPASAO ŽIVOT NA TERENU, A ON NAPUŠTA FUDBAL ZBOG RADA U BOLNICI! Ovu priliku ne smem da propustim VIDEO
Foto: Printscreen

zanimljiva životna priča iz hrvatske

SUDIJA MU SPASAO ŽIVOT NA TERENU, A ON NAPUŠTA FUDBAL ZBOG RADA U BOLNICI! Ovu priliku ne smem da propustim VIDEO

Fudbal -

Iako ima tek 24 godine fudbaler vinkovačke Cibalije Zvonimir Filipović je odlučio da prekine karijeru i postane medicinski tehničar u lokalnoj bolnici.

"Letos, kad sam se vraćao u Cibaliju, sa sportskim direktorom Krešimirom Tomićem sam se načelno dogovorio da će mi klub izaći u susret ako nađem neki posao koji bi zadovoljio moje životne ambicije. To se sada i dogodilo, zaposlio sam se u Osijeku, u struci, kao medicinski tehničar i priča se rasplela ovako kako se rasplela". rekao je Filipović.

On uskoro počinje da radi u bolnici, a do sada je bio na stipendijskom ugovoru u matičnom klubu.

"Nisam mogao da biram trenutak, ukazala se prilika koju nisam smeo ni mogao da propustim. A ako se zaposlim, ne mogu biti na stipendijskom ugovoru s klubom. A i ne mogu odrađivati svakodnevne zahtevne, gotovo profesionalne, drugoligaške obaveze", rekao je Filipović.

Vezni fudbaler je nastupao za drugi tim Hajduka i Osijeka, Mladost iz Potrenje i Solin, a u karijeri ima i 25 prvoligaških nastupa za Cibaliju.

Pamti se detalj iz 2017. godine kada se zamalo ugušio na fudbalskom terenu, pošto mu je jezik zapao u grlo, ali sudija ga je sjajnom reakcijom spasio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track