05:44

VARNIČI SA SVIH STRANA NAKON SUKOBA PIKSIJA I TERZE! Petković traži odgovore od Stojkovića KOSTADIN NIJE TREBALO DA DOBIJE OTKAZ

nezdrava situacija

VARNIČI SA SVIH STRANA NAKON SUKOBA PIKSIJA I TERZE! Petković traži odgovore od Stojkovića KOSTADIN NIJE TREBALO DA DOBIJE OTKAZ

Fudbal -

Sukob direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića sa selektorom fudbalske reprezentacije Draganom Stojkovićem Piksijem iznenadio je Srbiju, a posebno je zabrinuo sve zvezdaše!

Nekadašnji reprezentativac Zvezde Nikola Petković osvrnuo se na navode da je uzrok sukoba Terzićev sin Kostadin koji je dobio otkaz u Fudbalskom savezu Srbije.

- Nema potrebe za sukobom. Desile su se promene. Došao je Piksi koji može ozbiljne promene da napravi. Sa druge strane, imamo i Zvezdana Terzića, koji je jedini čovek koji tako može da vodi jedan klub. Zvezda je bila dominantna poslednjih nekoliko godina. Nema tu ko je u pravu ili nije. Ne znam koliko dobrih stvari to donosi klubu - rekao je Petković u jutarnjem programu Kurir televizije.

Nikola Petković
foto: Kurir televizija

Nekadašnji fudbaler smatra da Kostadin Terzić sigurno nije smetao na Terazijama.

- Svi znamo da je Kostadin dobio otkaz. Sigurno nije smetao u fudbalskom savezu. Mislim što je pogrešno što je dobio otkaz - naveo je Petković.

Partizan koristi razmirice u srpskom fudbalu

Petković se osvrnuo i na saopštenje Partizana.

- Partizan koristi situaciju i pravi veštački pritisak. Stanojevića jako cenim kao trenera, ima odlične rezultate, ali Partizan koristi trenutne razmirice u srpskom fudbalu - rekao je Petković.

Sukob se inače počeo tako što je Piksi komentarisao regularnost u Super ligi što je Terziću zasmetalo. Pojedii su prokomentarisali da Terzić kontranapadom pokušava da prikupi poene kod navijača Zvezde jer smo prethodnog vikenda videli bojkot na severnoj tribini.

Nikola Petković
foto: Kurir televizija

Petković je naglasio da mu mnogi postupci Stojkovića nisu jasni.

- Ja sam bio na toj utakmici. Nisu hteli da uđu na stadion iz samo sebi poznatih razloga. Oni su sad u ovoj situaciji na udaru sa svih strana i koliko to dobrog donosi klubu, ne znam. Piksi komentariše regularnosti, a on je selektor i treba da se bavi svom poslom. To samo u Srbiji ima da mi sad imamo selektora da je nezvanično predsednik saveza i da priča sa sudijom. Kod nas je sve u kontrasmeru! Ovo je sve nezdravo. Ti ne možes kao selektor da ne dođeš na derbi, nego da gledaš utakmicu u Parizu ili Londonu. To je skroz nemoguće - rekao je Petković i naglasio da Aleksandar Katai mora da ima mesto u reprezentaciji.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:26

MILAN BORJAN POTVRDIO DA IMA OPASNU ŽENU: Snežana čuva svoju porodicu, svi bi trebalo da se ugledaju na nju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track