SVE ŽENE LOTARA MATEUSA Ove svetske lepotice je vodio pred oltar: Svaka je mlađa od prethodne, a OVO im je zajedničko! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

SVE ŽENE LOTARA MATEUSA Ove svetske lepotice je vodio pred oltar: Svaka je mlađa od prethodne, a OVO im je zajedničko! (FOTO)

Fudbal -

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus osim na terenu, pažnju svetske javnosti privlačio je i svojim ljubavnim životom. I to veoma burnim!

Posle čak pet propalih brakova, čuveni Nemac je uslikan na Mikonosu kako razmenjuje nežnosti sa brinetom koja za sada nije poznata javnosti.

Lotar Mateus
foto: Profimedia

Nemački mediji su se raspisali o ovom "slučaju", a razvod od poslednje, pete, supruge obavljen je u strogoj tajnosti.

Kako tvrde dobro upućeni izvori Mateus se od svoje 27 godina mlađe izabranice Anastasije Klimko rastao još u januaru. Njihova ljubav krunisana je jednim sinom, a ostali su u prijateljskim odnosima.

Anastasia Klimko
foto: Printskrin/Instagram

Lotar Mateus (60) u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri čak dva puta je bio proglašen za najboljeg fudbalera planete.

Lotar Mateus
foto: Profimedia

Igrao je za Borusiju iz Menhengladbaha i minhenski Bajern kao i za milanski Inter. Za reprezentaciju Nemačke igrao je 150 puta, po čemu je apsolutni rekorder, kao i po činjenici da je učestvovao u pet svetskih prvenstava. Kao kapiten tima, on je 1990. Nemačkoj po treći put doneo titulu prvaka sveta.

Kao trener beogradskog Partizana, on je ovaj tim doveo na prvo mesto u nacionalnoj ligi, i time uveo u ligu šampiona. Trenerski poslovi odveli su ga zatim u Austriju, Mađarsku i Brazil. Danas je jedan od četvorice počasnih predsednika Nemačkog fudbalskog saveza.

Lotar Mateus
foto: Profimedia

Ali osim na polju fudbala, Mateus može da se pohvali i interesantnim ljubavnim životom - bar kada je broj dama koje je odveo pred oltar u pitanju.

Iz tih brakova izašao je bogatiji za naslednike.

S prvom suprugom Silvijom, Lotar je bio u braku od 1981. do 1992. godine.

Alisa Mateus, Viola Mateus, Silvija Mateus
foto: Pritnscreen/Instagram

Njih dvoje imaju ćerke Alisu (35) i Violu (33).

viola mateus
viola mateusfoto: Pritnscreen/Instagram

Mateus je u drugi brak ušao 1994. godine sa Lolitom Morenom, švajcarskom voditeljkom. Razveli su se pet godina kasnije. Imaju sina Lorisa (29).

Lolita Morena
foto: Pritnscreen Youtube

Sa deset godina mlađom Marijanom, koja se za njega udala sa prezimenom Kostić, bio je u braku od 2003. godine i nisu imali dece. Poznata Srpkinja posle razvoda zadržala je njegovo prezime.

Marijana Mateus
foto: Damir Dervišagić

Posle nje je ušao u vezu sa ukrajinskom manekenom Kristin Lilijan sa kojom se venčao u Las Vegasu 2009. godine, ali brak nije dugo trajao. Par se nije zvanično razveo, ali su oboje potvrdili da je njihova priča završena.

Lotar Mateus
foto: Profimedia

Nema sumnje da je bivši nemački fudbaler veliki zavodnik, a posebno je interesantna činjenica da je svaka njegova supruga bila mlađa od prethodne.

A sve one imaju jednu zajedničku stvar na koju je Lotar "padao" - prelepe su!

(Kurir sport/Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track