SLUČAJU SILOVANJA U LAS VEGASU SE NAZIRE KRAJ: Ronaldo PRIZNAO GNUSAN ČIN, ali neće biti kažnjen?!
Foto: Profimedia

OSLOBOĐEN OPTUŽBI?

SLUČAJU SILOVANJA U LAS VEGASU SE NAZIRE KRAJ: Ronaldo PRIZNAO GNUSAN ČIN, ali neće biti kažnjen?!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo, prema pisanju ostrvskih medija, mogao bi da bude oslobođen svih optužbi za silovanje koje je protiv njega podnela manekenka Ketrin Majorga.

Sudija nadležan za Ronaldov slučaj dao je preporuku da se optužbe odbace zato što je komunikacija na kojoj se optužbe temelje nelegalno objavljena u sklopu "Football Leaksa", piše "The Sun".

Radi se o komunikaciji između Ronalda i njegovog advokata, koja je poverljiva, pa se na sudu ne može koristiti kao dokaz.

Advokat slavnog Portugalca odbacuje sve optužbe i tvrdi da je Majorga pristala na odnose, ali njena porodica sada traži odštetu u visini do 200 miliona dolara.

Kristijano Ronaldo, Katrin Majorga
foto: Printskrin

Majorga je u razgovoru za nemačke medije optužila zvezdu Junjteda da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Kako je navela, Ronaldo joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

"Slučaj je ponovo otvoren u septembru 2018. godine. Ova istraga je u toku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj," navedeno je tada u saopštenju policije Las Vegasa.

Ronaldo je devojku upoznao na žurki u Las Vegasu, nakon čega je nju i drugaricu pozvao u svoju hotelsku sobu.

"Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala „Ne, ne, ne!“ i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena", navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:

"Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari", stoji u pismu.

(Kurir sport/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track