KVALIFIKACIJE ZA SP: Remi Češke i Velsa, podela bodova i u meču Turske i Norveške! VIDEO
Foto: Fonet/AP

KATAR 2022

KVALIFIKACIJE ZA SP: Remi Češke i Velsa, podela bodova i u meču Turske i Norveške! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Češke i Velsa odigrali su večeras u Pragu nerešeno 2:2, u meču šestog kola Grupe E kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Gosti su poveli golom Arona Remzija u 36. minutu, a dva minuta kasnije rezultat je izjednačio Jakub Pešek.

Češka je do vodjstva došla autogolom Denija Vorda u 49. minutu, a konačan ishod postavio je Danijel Džejms u 69. minutu.

U istoj grupi Estonija je na svom terenu pobedila Belorusiju sa 2:0. Na tabeli vodi Belgija sa 16 bodova, dok su Češka i Vels (utakmica manje) na drugom i trećem mestu sa osam bodova.

Turska i Norveška odigrali su u Istanbulu nerešeno 1:1, u sedmom meču Grupe G.

Domaća reprezentacija povela je preko Kerema Akturkoglua u šestom minutu, da bi bod gostima doneo Kristijan Torstvet u 41. minutu.

Holandija je u Grupi G pobedila na gostovanju Letoniju (1:0), a Crna Gora je bila bolja od Gibraltara 3:0.

Vodeća u grupi je Holandija sa 16 bodova, Norveška je druga sa 14 bodova, Turska je treća sa 12, dok je Crna Gora na četvrtom mestu sa 11 bodova.

Bosna u četiri kola kvalifikacija za SP nema pobedu, ali je situacija u Grupi D (samo se Francuska odvojila) takva da je i dalje u igri za baraž. Danas (15.00) BIH gostuje Kazahstanu i to je možda dobra prilika za tri boda. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kazahstan - BIH.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track