NA PRAVOM PUTU! Linta: Želim da Voždovac bude uvek na nivou kao protiv Spartaka
Foto: FK Radnički Kragujevac

SUPERLIGA SRBIJE

NA PRAVOM PUTU! Linta: Želim da Voždovac bude uvek na nivou kao protiv Spartaka

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta izjavio je da želi da njegov tim izgleda i u nastavku sezone kao u pobedi na gostovanju Spartaku od 4:0.

"Iskreno se nadam da i u sledećim utakmicama možemo da predstavimo možda ne ovako ubedljiv Voždovac, a možda i ubedljiviji, ali da to izgleda ovako kako je izgledalo na utakmici protiv Spartaka", rekao je Linta, a preneo klupski sajt.

Linta smatra da je važno i da ekipa zadrži pozitivnu energiju.

"Naravno, ima tu mnogo stvari na kojima je potrebno raditi, sve ovo je jedan proces. Uspeh nikada nije konačan, moramo da zadržimo ovu dobru energiju jer nam ona pomaže kako ofanzivno, tako i defanzivno", izjavio je on.

Trener Voždovca smatra i da je reprezentativna pauza došla u pravom trenutku za njegov tim.

"Naš trenažni mikro-ciklus tako je zamšljen i koncipran da igrači svežinu zadrže na utakmici. Kroz neko iskustvo koje imam od ranije, mislim da smo uspeli da namestimo da igrači izgledaju tako kako su izgledali u Subotici", rekao je Linta.

Linta je istakao i da su igrači za njega pre svega ljudi, pa tek onda fudbaleri i da tako pristupa treninzima.

"Za mene, oni su svi prvo ljudi, pa tek onda fudbaleri. Bio sam u njihovoj poziciji, baviti se fudbalom nije lak posao. Njihov život je pun uspona i padova. Svako od njih ima svoje želje i ambicije i to nije ni malo lako ostvariti. Moj tim i ja smo tu da im pružimo podršku i da im pomognemo da potencijal koji mi vidimo da imaju, pokažu i na terenu", izjavio je Linta

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track