SPOLJA STRAŠAN, UNUTRA NEŽAN Gazda Olimpijakosa čuvenoj pevačici napisao HIT! Niko nije znao istinu dok se ova pesma nije pojavila
Foto: Profimedia

emotivac

SPOLJA STRAŠAN, UNUTRA NEŽAN Gazda Olimpijakosa čuvenoj pevačici napisao HIT! Niko nije znao istinu dok se ova pesma nije pojavila

Fudbal -

Izgled ume da prevari, možemo da kažemo da je to slučaj i kod predsednika Olimpijakosa, Evangelosa Marinakisa.

Možda za neke izgleda zastrašujuće, ali on je zapravo emotivac, a uz to ima talenat koji je poprilično redak. Marinakis je uplovio u muzičke vode, ali ne kao pevač, niti muzičar, već kao tekstopisac.

I, odmah je ostvario saradnju sa čuvenom grčkom pevačicom, Natašom Teodoridu!

Gazda ekipe iz Pireja je napisao tekst za baladu s ljubavnim motivima i nazivom "Uzbuđenje", a izgleda da je pevačica zadovoljna uspehom prve pesme jer je za ponedeljak najavljena i druga pesma koja je nastala iz "pera" Marinakisa i koja se zove "Postojim za tebe".

U prošlosti je Marinakis bio povezivan sa kriminalnim radnjama.

Optuživan je da je nameštao utakmice, ali da se bavio nelegalnim radnjama i van fudbala. Najteža optužba bila je vezana za dilovanje droge.

Sada je pokazao drugu stranu i njom iznenadio sve, a ko zna, možda mu dosadi fudbal pa se u potpunosti okrene pisanju pesama.

Saradnja sa Natašom Teodoridu svakako bi mogla da mu pomogne, pošto se radi o pevačici sa blistavom karijerom u kojoj je osvojilla veliki broj nagrada, a primerci njenih albuma prodavani su u velikom broju.

U piranju je jedina ženska grčka umetnica kojoj su prva tri albuma dostigla platinasti status.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track