BRUTALNO! RONALDOV VOZNI PARK OSTAVLJA BEZ DAHA Najmoćnije mašine današnjice na jednom mestu! GARAŽA GRMI, sve bolje od boljeg
Foto: Profimedia

Pravo bogatstvo

BRUTALNO! RONALDOV VOZNI PARK OSTAVLJA BEZ DAHA Najmoćnije mašine današnjice na jednom mestu! GARAŽA GRMI, sve bolje od boljeg

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta pravi je zaljubljenik u skupocene, brze automobile

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, odličnim partijama koje prikazuje na fudbalskim terenima omogućio je sebi astronomsku zaradu, koju na pravi način zna da iskoristi.

Svi koji prate njegove bravure u fudbalu znaju koliki je ljubitelj automobila, pa se Ronaldo neretko pohvali novom mašinom na četiri točka na svom Instagram nalogu.

Do sada je kupio više od 25 "zverki". Ovo su neki od automobila najpoznatijih marki koje je Portugalac pazario u proteklim godinama.

REJNDŽ ROVER SPORT

PORŠE 911

ŠEVROLET KAMARO

LAMBORGINI AVENTADOR

MERCEDES S65 AMG

MERCEDES AMG GLE63

BUGATI BEJRON

BUGATI HIRON

Ronaldo je sada kupio Bugatti "Centodieci", automobil koji je samo u 10 primeraka proziveden u svetu. Za samo 2,4 sekunde stiže i do 100 km/h, a za 6,1 sekundu i do 200 km/h, 380 km/h mu je maksimalna brzina. Za njega je platio čak 9,5 miliona evra, preneo je britanski Mirror!

Portugalac već ima jednog Bugatija u svom vlasništvu, a kupio ga je pre dve godine i to za neverovatnih 16.5 miliona evra!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track