JIRGEN KLOP POTVRDIO: Alison i Fabinjo će u Španiji odraditi karantin!
Foto: Profimedia

ZVANIČNO

JIRGEN KLOP POTVRDIO: Alison i Fabinjo će u Španiji odraditi karantin!

Fudbal -

Brazilski fudbaleri Alison Beker i Fabinjo otputovaće direktno u Španiju kako bi odradili svoj desetodnevni karantin nakon povratka sa reprezentativne dužnosti, rekao je danas trener Liverpula Jirgen Klop.

Alison i Fabinjo se neće vraćati u Englesku gde bi morali u izolaciju deset dana jer su igrali za Brazil u Venecueli (7. oktobra) i Kolumbiji (10. oktobra), zemljama koje su na crvenoj listi u Velikoj Britaniji.

Alison Beker
foto: Profimedia

Umesto toga, klub ih šalje u Madrid gde će Liverpul u utorak igrati protiv Atletika u Ligi šampiona.

"Morali smo da rešimo pitanje karantina, a odluka koju smo doneli je da momci neće biti u Liverpulu. Oni će otići direktno u Madrid i sačekati nas tamo. Nadam se da će igrati protiv Atletika, pa će se vratiti nešto kasnije od nas i onda ponovo ući u normalnu rutinu", rekao je Klop na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Votfordom.

Fabinjo, Liverpul
foto: AP

Klop za sutrašnji meč protiv Votforda ne može da računa ni na Kurtisa Džonsa koji se povredio na utakmici mlade reprezentacije Engleske, kao ni na Tijaga Alkantaru koji još nije spreman da se vrati nakon povrede lista.

Liverpul je drugi na tabeli Premijer lige sa 15 bodova, ima bod manje od prvoplasiranog Čelsija, ali je jedini tim u ligi bez poraza.

Utakmica izmedju Votforda i Liverpula igra se sutra od 13.30.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track