ŽELI MESTO U REPREZENTACIJI: Lingard spreman da ode iz Mančester junajteda
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

ŽELI MESTO U REPREZENTACIJI: Lingard spreman da ode iz Mančester junajteda

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard spreman je da ode u januaru kako bi pronašao klub u kome će imati veću minutažu, pošto želi da se izbori za mesto u reprezentaciji Engleske za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Lingardu na kraju sezone ističe ugovor, a odbio je ponudu kluba za nastavak saradnje pošto je nezadovoljan minutažom, preneli su britanski mediji.

Barselona i Milan zainteresovani su za 28-godišnjeg igrača, koga bi besplatno mogli da dovedu na leto.

Lingard od 1. januara može da pregovara sa stranim klubovima uoči transfera u letnjem prelaznom roku.

U slučaju odlaska u januaru imao bi samo nekoliko meseci da svojim igrama ubedi selektora Gareta Sautgejta da ga pozove u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ako ostane na Old Trafordu malo je verovatno da će se promeniti njegov status kod trenera Olea Gunara Solšera, preneo je Miror.

Lingard je igrao 73 minuta u poslednjoj utakmici engleske reprezentacije protiv Andore (5:0), u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

lopta, Euro 2020
foto: Profimedia

Pakleni raspored Mančester Junajteda (mnogi predviđaju da ga Solskjer neće „preživeti“) kreće danas u 16.00 kada Đavoli gostuju Lesteru. Kvota na dvojku je 2,20, na iks 3,50, na keca takođe 3,50, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track