TRENER PARTIZANA ZADOVOLJAN POSLE POBEDE PROTIV RADNIKA: Stanojević najavio napad na prvo mesto u grupi Lige konferencije
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TRENER PARTIZANA ZADOVOLJAN POSLE POBEDE PROTIV RADNIKA: Stanojević najavio napad na prvo mesto u grupi Lige konferencije

Fudbal -

Crno-beli u četvrtak u novom UEFA takmičenju dočekuju belgijski Gent, obe ekipe slavile u prva dva kola u grupnoj fazi

Partizan je rutinski pobedio radnik iy surdulice sa 2:0 u meču 13. kola Superlige Srbije i ostvario treću pobedu u prethodnih sedam dana. To je šesta pobeda zaredom u svim takmičenjima i sve su bile bez primljenog gola.

- Teško je bilo probiti odbrambeni bedem Radnika, svi njihovi igrači su stali na 20 metara od gola. Oni se organizovano brane, malo su golova primili od početka sezone. Ja sam stvarno zadovoljan, iako smo vodili sa 2:0, momci su napadali sve vreme, imali još četiri-pet izuzetnih šansi i stvarno - svaka čast! Reprezentativce smo samo odmorili, ostalo [to sam imao na raspolaganju smo rotirali - rekao je Stanojević za televiziju "Arena sport" neposredno posle završetka utakmice na stadionu u humskoj ulici.

U četvrtak crno-bele očekuje duel sa Gentom u UEFA Ligi konfrencije.

- Spremamo se za taj meč, pozivamo navijače da nam pomognu, da vidimo gde smo, šta smo i da napadnemo to prvo mesto - hrabro je poručio je Stanojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track