LAZETIĆ ZA KURIR, O FOTOGRAFIJI SA STANKOVIĆEM: Ko je tada mogao da pretpostavi da će mi Deki biti trener u CRVENOJ ZVEZDI
Foto: www.crvenazvezdafk.com

čudni su putevi gospodnji

LAZETIĆ ZA KURIR, O FOTOGRAFIJI SA STANKOVIĆEM: Ko je tada mogao da pretpostavi da će mi Deki biti trener u CRVENOJ ZVEZDI

Fudbal -

Poznanstvo strica mladog fudbalera Nikole Lazetića sa Dejanom Stankovićem omogućilo slikanje u karantinu Intera

Fotografija Marka Lazetića i Dejana Stankovića od pre jedne decenije pokazala je svu lepotu i nepredvidivost fudbalske igre.

Za Kurir Marko Lazetić otkriva kako je nastala fotografija na koju je mnogo ponosan. Bilo je to u karantinu "nero-azura".

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Bio mi je rođendan i roditelji su me za poklon odveli u Milano da gledam derbi između Milana i Intera. Meni je to bila velika želja, jer mi je Dejan Stanković bio uzor kada sam bio mali i želeo sam da ga upoznam - otkrio je Marko Lazetić.

Da su čudni putevi Gospodnji kazuje i mladi fudbaler, te otkriva kako nije mogao ni da sanja da će za Crvenu zvezdu debitovati baš kod Dejana Stankovića.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- S obzirom na to da moj stric Nikola dobro poznaje Dejana Stankovića, sem poklona u smislu gledanja utakmice, ukazala mi se mogućnost i da se slikam sa njim. Eto, nisam mogao ni da prepostavim da će mi jednog dana biti trener u Crvenoj zvezdi, da će mi dati šansu da debitujem i da ću baš kad je on na klupi da upišem i prvenac za klub koji volim - istakao je Marko Lazetić.

Nikola Lazetić
foto: Ana Paunković

Zanimljivo je da su Markov stric Nikola Lazetić i Dejan Stanković isto godište 1978, te da su bili članovi čuvene generacije 77/78, koju je vodio legendarni Zvezdin as Vladimir Petrović Pižon. Toj generaciji pripadali su i Nenad Lalatović, Goran Drulić, Ivan Gvozdenović, Ivan Dudić, Zoran Urumov, Marko Mitrović, Srđan Jeremić...

Kurir sport/A. Radonić

Bonus video:

00:53

ZVEZDA IMA PODRŠKU U RAZGRADU: Malobrojni navijači crveno-belih horski bodre srpskog šampiona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track