MLADA NADA BAVARACA DAJO UPAMEKANO: Želimo da osvojimo sve!
Foto: Profimedia

KONFERENCIJA

MLADA NADA BAVARACA DAJO UPAMEKANO: Želimo da osvojimo sve!

Fudbal -

Bajern iz Mineha želi da osvoji sve trofeje ove sezone, izjavio je danas fudbaler tog kluba Dajo Upamekano uoči gostovanja Benfiki u Ligi šampiona.

"Atmosfera u timu je dobra. Učinićemo sve da stignemo što dalje (u Ligi šampiona). Zašto i da je ne osvojimo", upitao je Upamekano posle dve pobede Bavaraca protiv Barselone (3:0) i Dinama iz Kijeva (5:0).

"Želimo da osvojimo sve, učinićemo sve da tako bude, ali prvo moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč", dodao je francuski fudbaler na konferenciji za novinare.

Bajern
foto: Profimedia

Njegov trener Julijan Nagelsman istakao je kvalitet lisabonskog tima, koji je takodje pobedio Barselonu (3:0) i odigrao bez golova sa Dinamom.

"To je tipičan portugalski tim. Žele da imaju loptu u svom posedu, navikli su na to u svom prvenstvu. Njihov trener (Žorž Žezuš) je veoma iskusan i veoma su fleksibilni kao tim", rekao je Nagelsman.

Nagelsman je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na Leona Gorecku i Alfonsa Dejvisa.

Posle dva odigrana kola, Bajern je prvi na tabeli Grupe E sa šest bodova, dok je Benfika druga sa dva boda manje. Kijevski Dinamo ima jedan bod, dok je Barselona bez bodova.

Utakmica Benfika - Bajern Minhen igra se sutra od 21.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track