ČUJEM SE SA STOJKETOM, DAJE MI SAVETE! Popović: Možemo opet da sačuvamo gol i budemo prvi u grupi
Foto: Stefan Stojanović, Partizan.rs, Kurir

mladi golman partizana otkrio

ČUJEM SE SA STOJKETOM, DAJE MI SAVETE! Popović: Možemo opet da sačuvamo gol i budemo prvi u grupi

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas dočekuju Gent u meču trećeg kola Lige konferenciuja, a golman Aleksandar Popović, taj duel čeka sa optimizmom.

- Mislim da su naredne dve utakmice prava borba za prvo mesto, i Gent i mi smo pokazali da smo dve najkvalitetnije ekipe u grupi. Imamo šansu da pobedimo i dođemo na čelo, počeo je Popović.

Čuvar mreže crno-belih je otkrio kako se priprema za ovakve utakmice.

- Imaju veliki izbor napadača, ali ne mogu svi da igraju, skautiramo svakog i dobijamo informacije od trenera i stručnog štaba, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu. Želećemo da nametnemo naš stil. Videćemo u kom smeru bude išla utakmica.

Popović misli da Partizan može da sačuva mrežu i protiv Belgijanaca.

- Mislim da može, ceo tim igra zajedno, i u napadu i u odbrani, bori se... To je jedan od naših velikih kvaliteta, mislim da možemo to da uradimo i u četvrtak.

Mladi golman je otkrio i da je u kontaktu sa Vladimirom Stojkovićem od njegovog odlaska u Saudijsku Arabiju, kao i da li je Milan Lukač nadomestio njegov odlazak.

- Sigurno da nije 100% nadomestio sve Lukač, jer je Stojke tu bio više godina, ali dobili smo bar nešto. Pošalje mi (Stojković, prim. aut) uglavnom poruke posle utakmice, savete šta je moglo bolje, čuli smo se par puta od kako je otišao, poručio je Aleksandar Popović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track