BIO JE NEVAKCINISAN I NIJE ŽELEO U BOLNICU Otkriveni potresni detalji smrti proslavljenog jugoslovenskog golmana Dragana Pantelića
Foto: Agencija Synopsis

tuga

BIO JE NEVAKCINISAN I NIJE ŽELEO U BOLNICU Otkriveni potresni detalji smrti proslavljenog jugoslovenskog golmana Dragana Pantelića

Fudbal -

Legendarni jugoslovenski i srpski golman Dragan Pantelić preminuo je u sredu 20. oktobra u 70. godini života od posledica korona virusa.

Pantelić nije primio nijednu dozu vakcine protiv kovida. Početkom meseca dobio je temperaturu i počeo da kašlje, 6. oktobra je došao na lekarski pregled i utvrđeno je da je pozitivan na koronu. Lekari su mu tada preporučili bolničko lečenje, s obzirom na to da ima 70. godina, međutim slavni golman je to odbio.

Sedam dana kasnije stanje se drastično pogoršalo, javio se na novi pregled i odmah je smešten u kovid-bolnicu.

Pantelić je primljen u niški Univezirtetski klinički centar zbog komplikacija koje su nastale. Bio je pet dana na odljenju, uz kiseoničku potporu, zatim i na intenzivnoj nezi jer se zdravstveno stanje sve više pogoršavalo.

Nesrećni Pantelić je odmah po prijemu na odeljenje intenzivne nege zbog teških problema sa plućima i disanjem priključen na respirator, prenosi Žurnal.

Nažolost, i pored svih uloženih napora lekara i medicinskog osoblja njegovo srce je u sredu u 7.15 prestalo da kuca.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track