LIVERPUL ĆE NAS UNIŠTITI! Legenda Junajteda: Klop gleda i trlja ruke!
Foto: Reuter

pesimista

LIVERPUL ĆE NAS UNIŠTITI! Legenda Junajteda: Klop gleda i trlja ruke!

Fudbal -

Mančester junajted napravio je veliki preokret protiv Atalante i slavio sa 3:2 ali legendarni igrač crvenih đavola Pol Skols nije zadovoljan

"Može li se ovako igrati protiv boljih ekipa? Ne. Za neutralnog gledaoca to je bila sjajna utakmica, puna uzbuđenja i golova, ali realan sam u pogledu onoga što sledi. Očekujem više od ove ekipe. Igrali su protiv pristojnog tima koji je došao bez petorice igrača, ne i svetske klase", rekao je Skols.

Junajted je pobedio sjajnim preokretom u drugom poluvremenu "Prvo poluvreme me je mnogo zabrinulo. Možda će neko reći da sam jadan, verovatno će se i navijači Mančester junajteda naljutiti na mene, ali gledao sam tu utakmicu razmišljajući o Liverpulu u nedelju. Ako budemo tako igrali biće tri ili četiri nula i više nema povratka. Jirgen Klop je kod kuće trljao ruke gledajući to naše prvo poluvreme", objasnio je Skols.

Atalanta
foto: Profimedia

Potom i detaljnije obrazložio. "Ole Gunar Solskjer rekao je pre utakmice da će igrati u formaciji 4-2-4 i upravo se to dogodilo. Ako budemo tako igrali, uništće nas bolje ekipe. Nije bilo sredine terena, Fred i Mektomini nisu znali gde da idu i šta da rade. Ako se to dogodi u derbiju, zamislite kako bi Kevin de Brujne iskoristio taj prostor. Atalanta je imala previše poseda i mogla se dogoditi katastrofa", zaključio je legendarni vezni igrač "crvenih đavola".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track