GROBARI ODALI POŠTU UBIJENOM SABORCU SA TRIBINE: Navijači Partizana "zapalili zgradu" pored stadiona u čast Ivana Perovića! VIDEO
Foto: Starsport

pomen

GROBARI ODALI POŠTU UBIJENOM SABORCU SA TRIBINE: Navijači Partizana "zapalili zgradu" pored stadiona u čast Ivana Perovića! VIDEO

Fudbal -

Navijači Partizana okupljeni pod zastavom "Zabranjenih" odali su počast svom ubijenom drugu sa tribine - Ivanu Peroviću.

Oni su na zgradi pored stadiona u Humskoj napravili sjajnu bakljadu na početku duela crno-belih sa Gentom.

Kako je sve izgledalo pogledajte na videu.

00:20

GROBARI NAPRAVILI ŠOU VAN STADIONA: Pogledajte bakljadu navijača Partizana na zgradi pored Humske! VIDEO

Podsetimo, Perović je ubijen 22. oktobra 2011. u pucnjavi na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Ulice narodnih heroja na Novom Beogradu, a njegov vršnjak Đorđe S. je ranjen kad je na njih pucano iz automobila BMW u pokretu u kom je bio Krasić sa još dvojicom saučesnika. Prema pisanju medija, Krasić je nakon ubistva pobegao iz zemlje, a uhapšen je u belgijskom Briselu u junu 2012.

Krasić je najpre pred Višim sudom u Beogradu oslobođen krivice za Perovićevo ubistvo, ali je nakon žalbe tužilaštva Apelacioni sud preinačio tu presudu i osudio ga na 15 godina zatvora.

S obzirom na to da je osuđujuća presuda doneta u drugom stepenu, Krasić je imao pravo žalbe trećem stepenu u okviru istog Apelacionog suda. Žalba mu je usvojena i predmet je vraćen sudijama iz drugog stepena Apelacinog suda na novo odlučivanje, koje je rezultiralo novom kaznom od 14 godina zatvora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track