DRAMA VLAHOVIĆA U FIRENCI Zviždali mu navijači NJEGOVOG KLUBA, on odbio da šutira penal, pa zabio GOLČINU iz slobodnjaka! (VIDEO)
Foto: Profimedia

problemi

DRAMA VLAHOVIĆA U FIRENCI Zviždali mu navijači NJEGOVOG KLUBA, on odbio da šutira penal, pa zabio GOLČINU iz slobodnjaka! (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, prolazi kroz težak period u Firenci, a situacija je postala vruća na utakmici protiv Kaljarija.

Napadač Fjorentine i najbolji strelac te ekipe najpre je dobio zvižduke od navijača ovog kluba, a potom je odbio da izvede jedanaesterac.

Sve je počelo na gostovanju Veneciji kada je dvadesetjednogodišnjak ušao u sukob sa pristalicama koji su iz Firence stigli i gledali poraz ekipe rezultatom 1:0. Vlahović nije želeo da trpi uvrede sa tribina, pa je imao šta da odgovori navijačima.

Zbog toga su navijači u nedelju, u trenutku kada je spiker na stadionu Artemio Franki čitao sastave, zviždali kada su začuli "Dušan Vlahović".

To je očigledno uticalo na mladog fudbalera koji je u 21. minutu odbio da šutira sa bele tačke, iako je standardni izvođač penala u Fjorentini, prenose mediji u Italiji.

Ni insistiranje trenera i saigrača nije promenilo odluku Vlahovića, a odgovornost je umesto njega preuzeo Biragi koji je pogodio za 1:0.

Ipak, Vlahović jeste u nastavku utakmice postigao gol i to kakav! Dušan je iz slobodnog udarca poslao snažan i precizan udarac nakon kojeg je na semaforu pisalo 3:0.

Burni dani za Srbina u Firenci, stigli su nakon što nije želeo da potpiše novi ugovor sa klubom, a ovakva dešavanja možda i definitivno znače da Vlahović ne želi da ostane u Fjorentini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track