NAJLUĐI FUDBALSKI DAN DONEO I REKORD Stadioni dugo nisu bili ovako puni, navijači napunili kasu Barselone za 4,5 miliona!
Foto: Printskrin

zaniljiva lista

NAJLUĐI FUDBALSKI DAN DONEO I REKORD Stadioni dugo nisu bili ovako puni, navijači napunili kasu Barselone za 4,5 miliona!

Fudbal -

U fudbalskom danu kakav nismo dugo videli oboren je i jedan rekord.

Nedelja je bila san svakog ljubitelja fudbala zbog neverovatnog rasporeda koji je mnoge "zalepio" za male prijemnike.

Dosta je i onih koji su odlučili da pođu na stadione i sa tribina bodre svoje ekipe, a istakli su se navijači Barselone i Real Madrida.

El Klasiko je i ovog puta izazvao puno pažnje javnosti i navijača, a meč na stadionu Kamp Nou uživo je gledalo 86.422 navijača i to je najveća poseta na fudbalskoj utakmici otkako širom sveta popuštaju mere i ograničenja na stadionima.

Prema pojedinim informacijama, najjeftinije karte su koštale čak 99 evra, a procene su da je Barselona od prodaje ulaznica zaradila oko 4.500.000 evra, a veliki derbi je srušio sa prvog mesta meč Mančester junajteda i Viljareala i to za više od 10.000 gledalaca.

Čitava lista je zanimljiva, a lako se primeti da na njoj ima još jedna utakmica odigrana istog dana kada i pomenuti El Klasiko.

Na meču Mančester junajteda i Liverpula na Old Trafordu je prisutno bilo 73.088 navijača koji su svedoci brutalnoj pobedi gostiju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track