KAKVA PIRUETA ZVEZDINOG BISERA: Jovan Mituljikić okrenuo trojicu igrača i asistirao za gol Raduloviću (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

umeće

KAKVA PIRUETA ZVEZDINOG BISERA: Jovan Mituljikić okrenuo trojicu igrača i asistirao za gol Raduloviću (VIDEO)

Fudbal -

Mladi fudbaler pokazao kakav potencijal poseduje, ovako nešto se ne viđa često na srpskim terenima

Pisali smo ranije kakav potencijal imaju braća Jovan i Nikola Mituljikić, te Andrija Radulović, Zvezdini biseri koji se trenutno kale u Grafičaru.

Ono što je uradio Jovan Mituljikić na utakmici između Grafičara i Timoka (2:0) moglo bi komotno da se nađe u TV špicama mnogih sportskih emisija. Pravo fudbaslko umeče Zvezdinog vunderkinda. Mladi fudbaler napravio je pravu piruetu na terenu i nanizao trojicu fudbalera Timoka. Da nije bilo veštačkog terena sigurno bi sam golom krunisao sjajnu solo akciju, mada je iovako ispalo dobro po njegov tim, jer je lopta došla do Andrije Radulovića, još jednog Zvezdinog bisera, koji ju je potom zakucao u mrežu Zaječaraca. Samo nekoliko minuta kasnije Jovan Mituljikić je postigao gol i tako krunisao sjajnu partiju.

Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Očigledno je da braća Mituljikić sijaju punim sjajem u Grafičaru i pod komandom iskusnog trenerskog vuka Boška Đurovskog. Dobili su svu slobodu u igri, a Jovan sve to koristi i polako, ali sigurno vadi kartu za povratak na Marakanu. S obzirom na sve što je pokazao ove jeseni u dresu Grafičara i ne čudi što ga je lično Mark Overmars, legenda holandskog fudbala i direktor Ajaksa, gledao prošlog proleća u Beogradu.

Priliku da potvrdi svoj talenat Jovan Mituljikić imaće već sutra, kada Grafičar na "veštaku" Marakane (14.00) dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice u utakmici Prve lige Srbije.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track