00:09

OD UNIŠTENJA PORODICE ZBOG JOŠ JEDNE K***E DO POMIRENJA: Završena saga Ikardijevih

tresla se gora rodio se miš

OD UNIŠTENJA PORODICE ZBOG JOŠ JEDNE K***E DO POMIRENJA: Završena saga Ikardijevih VIDEO

Fudbal -

Nakon što je na Instagramu supruga i menadžerka Vanda Nara optužila fudbalera iklijenta Maura Ikardija za prevaru rečenicom ''Još jednu porodicu uništio si zbog kurve'', sada je čini se rešila da mu oprosti.Š

Posle pretnji upućenih rukovodstvu Pari sen Žermena , drame na Instagramu, potpisivanja papira za razvod i povremenog javljanja ljubavnice Marije Eugenije ''Čine'' Suarez i nekadašnje devojke Dijega Armanda Maradona Veronike Ojede, stigao je snimak pomirenja.

Za početak oboje poziraju gledajući u kameru, ali ubrzo prelaze na poljubac koji se pretvara u ugriz za donju usnu Maura Ikardija. Vanda je na ovaj način još jednom obeležila teritoriju.

Podsetimo, Mauro i Vanda su osam godina u ljubavi, zajedno imaju dve ćerke, a zbog navodne prevare fudbalera PSŽ-a, zanosna plavuša je bila spremna da stavi tačku na njihov zajednički život.

U međuvremenu je otkriveno i sa kojom poznatom glumicom je napaZdač slao poruke, supruzi iza leđa, ali neočekivano se dogodio veliki preokret.

Vanda je na Instagram nalogu na kojem je "prati" više od 9.500.000 ljudi najpre otkrila da je ponovo u Parizu, a potom i informaciju da su ona i suprug potpisali papire za razvod, ali da je onda odlučila da mu oprosti sve što se dešavalo.

- Fotografije koje sam objavljivala proteklih meseci pokazuju koliko smo bili sreći. Posle svega što se desilo bila sam veoma povređena. Svakog dana sam od Maura tražila razvod. Kad je shvatio da nema nazad, rekao mi je da ne možemo na taj način da završimo i da je spreman na rastanak ako je to jedini način da stavi tačku na bol. Otišli smo kod advokata, za dva dana je Mauro prihvatio sve uslove i potpisali smo dogovor - poručila je Vanda.

Međutim, već sutradan se dogodio veliki preokret.

- Poslao mi je poruku kakvu nikada niko nije pre: "Dao sam ti sve i ti imaš sve. Nadam se da ćeš biti srećna, jer bi zbog toga i ja bio srećan". I tada sam shvatila da imam sve što imam, ali da nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će ovaj loš momenat kroz koji prolazimo da nas ojača kao par i kao porodicu. Važno je da oboje imamo slobodu da stavimo kraj na priču dugu osam godina, ali dušama umornih od plakanja biramo jedno drugog opet. Volim te Mauro - zaključila je Argentinka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track