PLJUŠTALE OPTUŽBE NA SVE STRANE! Opšte rasulo u Junajtedu: Isplivao PRLJAV VEŠ sa sastanka! Solskjer ne zna gde udara!
Foto: Profimedia

haos na old trafordu

PLJUŠTALE OPTUŽBE NA SVE STRANE! Opšte rasulo u Junajtedu: Isplivao PRLJAV VEŠ sa sastanka! Solskjer ne zna gde udara!

Fudbal -

Junajted puca po šavovima!

Debakl Mančester junajteda od Liverpula (0:5) i dalje je tema broj jedan na Ostrvu.

Tim sa Old Traforda u subotu očekuje derbi sa Totenhemom, ali umesto da se spremaju za protivnika u Junajtedu imaju ozbiljnija posla - pokušavaju da regulišu požar koji bukti od sramnog poraza koji su doživeli u nedelju.

Posle utakmice sa Liverpulom prljav veš iz svlačionice slavnog kluba izašao je u javnost.

List "Tajms" otkriva da je menadžer Ole Gunar Solskjer u utorak imao ozbiljan sastanak sa igračima i da je atmosfera bila prilično eksplozivna.

Pored Solskjera, na udaru je bio i kapiten tima Hari Megvajer. Navodno, jedan igrač je pitao trenera kako je mogao da kapitensu traku Junajteda igraču koji je tek šest meseci u klubu.

Podsetimo, reprezentativac Engleske je u Junajted stigao na leto 2019. godine za neverovatnih 80 miliona funti, a već u januaru postao je kapiten tima. Mnogi su bili u čudu što je Megvajer dobio traku pre De Hee, koji je 10 godina u klubu.

Sevale su međusobne optužbe. Igrači su prebacivali jedan drugom na zalaganje na terenu. Solskjeru zameraju na taktici i činjenici da ništa ne menja uprkos porazima.

Engleski mediji pišu da je Pol Pogba okrenu leđa Solskjeru. Navodno, Francuz totalno ignoriše Norvežanina. On je na derbiju dobio crveni karton posle samo 15 minuta igre u drugom poluvremenu i nakon meča je uputio izvinjenje saigračima, ali ne i treneru.

Igrači su izgubili povrenje u Solskjera i samo je pitanje dana kada će Norvežanin napustiti Teatar snova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track