KO JE MIHIN BUDUĆI ZET: Igrao je za Juventus, lud je za Virdžinijom, obožava luksuzna putovanja, a sa TASTOM ima poseban odnos!
Foto: Instagram

alesandro vogliaćo

KO JE MIHIN BUDUĆI ZET: Igrao je za Juventus, lud je za Virdžinijom, obožava luksuzna putovanja, a sa TASTOM ima poseban odnos!

Fudbal -

Čuveni srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović postao je deda u 52. godini života. Njegov mlađa ćerka Virdžinija danas je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Violante.

Ponosni tata Alesandro Vogliaćo nije krio oduševljenje zbog rođenja naslednice.

"Violante Vogliaćo - Ljubavi mamina i tatina. 28.10.2021. najvažniji dan u našim životima. Hvala ti, Virdžinija, ljubavi moja", napisao je verenik Mihajlovićeve ćerke

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia, Printscreen

Alesandro (23) je profesionalni fudbaler. Prošao je sve mlađe selekcije italijanske reprezentacije, a od 2013. do 2019. godine bio je igrač torinskog Juventusa. Ovaj talentovani defanzivac nije uspeo da izbori mesto u prvom timu slvanog kluba, pa je nakon pozajmice u Podovi prešao u ekipu Pordenonea, zatim se preselio u Đenovu, a trenutno je na pozajmici u Beneventeu u Seriji B.

Mladi Italijan i Mihina naslednica su u srećnoj ljubavnoj vezi od 2017. godine. Fudbaler je Virdžiniju je u junu ove godine zaprosio pored bazena jedne luksuzne vile.

Virdžinija Mihajlović
foto: Instagram

Oboje su aktivni na društvenim mrežama i često objavljuju fotografije na kojima se jasno vidi koliko su zaljubljeni. Obožavaju egzotična putovanja i koriste svaku priliku da posete neku luksuznu destinaciju.

Alesandro ima sjajan odnos i sa svojim budućim tastom Sinišom Mihajlovićem. Fudbaler ne krije da obožava Mihu i da gaji ogromno poštovanje prema njemu.

Italijan je bio ogromna podrška Virdžiniji dok je prolazila kroz najteži period u životu. Dok se Siniša borio sa leukemijom, Alesandro se nije odvajao od svoje drage.

"Ja sam ratnik, pazim na tebe kada je noć, braniću te od noćnih mora i tuge. Štitiću te od obmana i ogovaranja i zagrliću te da bih ti dao snagu uvek. Daću ti sigurnost protiv strahova, da bi videla svet iznad onih zidova. Ne brini ništa ja ću biti pored tebe, sa mojim plaštom obrisaću tvoje suze. I ljubav moja, velika ljubav koja mi veruje. Pobedićemo protiv svih i ostaćemo uspravno. I ostaću pored tebe dokle god ti poželiš", pružio je podršku svojoj devojci Virdžiniji Alesandro.

Siniša Mihajlović, Virdžinija Mihajlović
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track