MARKO GRUJIĆ JE OZBILJAN FILOZOF: Trener Porta Seržo Konseisao prati SRBINA šta piše po DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)
Foto: Profimedia

instagram

MARKO GRUJIĆ JE OZBILJAN FILOZOF: Trener Porta Seržo Konseisao prati SRBINA šta piše po DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)

Fudbal -

Jedna objava na društvenim mrežama izazvala pažnju portugalskih medija

Marko Grujić, srpski fudbaler, voli da održava kontakt sa svojim fanovima preko društvenih mreža. U opisu poslednje fotografije koju je objavio na svom instagram profilu, fudbaler Portoa napisao je:

- Ili učiš, ili pobeđuješ!

Ovaj zaključak došao je kao posledica ispadanja Portoa iz Kupa Portugalije od Santa Klare, a fotografija je baš sa te utakmice. Santa Klara je slavila rezultatom 3:1 i napravila najveće iznenađenje.

To je izazvalo veliku pažnju u portugalskim medijima, pa su tamošnji mediji upitali trenera Portoa Serža Konseisaa da prokomentariše pisanja Marka Grujića.

Seržo Konseisao
foto: Profimedia

- Grujić je neverovatan filozof! Vrlo zanimljivo. U pravu je. Nisam veliki fan društvenih mreža, ali ako je to napisao čini mi se veoma zanimljivim. Mislim da je to lokalna faza, jer ovde ili pobeđuješ, ili učiš iz grešaka - istakao je Konseisao.

U intervjuu za Kurir Marko Grujić je nedavno opisao odnos sa trenerom Seržom Konseisaom koji je protkan uzajamnim poštovanjem:

Marko Grujić
foto: Profimedia

- Imao je lepu igračku karijeru, a sada je na putu da postane vrhunski trener. Desetak godina radi ovaj posao, poslednje tri je u Portu, a za to vreme uzeo je dve titule. Stvarno je Konseisao kvalitetan stručnjak. Najviše pažnje posvećuje taktici, što je razumljivo jer je dugi niz godina igrao u Italiji. Zbog toga se mnogo nervira, kada ga ne ispoštujemo. Mislim da je njegov cilj da se okuša u Italiji. Portugalci imaju jaku trenersku školu. Na desetine njihovih stručnjaka radi u najjačim ligama Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track