NIŠLIJE POD PRITISKOM: Trener Radničkog želi dobre rezultate u predstojećim utakmicama
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE POD PRITISKOM: Trener Radničkog želi dobre rezultate u predstojećim utakmicama

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da postoji pritisak posle lošijih rezultata i da od ekipe očekuje dobru igru i bodove u predstojeće tri utakmice kako bi popravila plasman na tabeli

"Svakako da postoji veliki pritisak. Preuzeo sam ekipu koja je bila u teškoj situaciji. Svesno sam preuzeo odgovornost, znam šta se od mene očekuje. Verujem u ovaj tim, ja sam trener i vodja, odgovornost je samo moja. Na utakmice koje nas čekaju u sledećih osam dana, gledam kao na tri finala. Sav fokus nam je već neko vreme na tim mečevima", rekao je Batak.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 16 časova na svom terenu protiv Mladosti, utakmicu 15. kola Super lige Srbije. Posle toga ekipu očekuju dueli protiv Radničkog iz Kragujevca i Spartaka iz Subotice.

"Dobro radimo, zadovoljan sam atmosferom i verujem da ćemo u ovim susretima ostvariti rezultate koji će nas odvesti u gornji deo tabele", dodao je Batak.

Govoreći o utakmici protiv Mladosti, Batak je rekao da je to iskusna i dobro organizovana ekipa koja je loše počela ligu, ali da je vremenom ušla u formu.

"Oni su pobedili u poslednja tri meča, u velikom su usponu, tako da znamo šta nas očekuje. Medjutim, gledam pre svega moj tim. Analizirali smo sve vrline i mane Mladosti. I mi u poslednje vreme igramo sve bolje i mogu da kažem da sam optimista pred ovaj duel, u kome ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom", dodao je on.

Uoči utakmice obe ekipe imaju po 14 bodova, Mladost je 10. a Radnički je 11. na tabeli.

Batak protiv Mladosti neće moći da računa samo na Filipa Kasalicu zbog žutih kartona. On je igrao u sredu protiv Dinama iz Vranja u šesnaestini finala Kupa, koju je Radnički dobio sa 1:0.

"Upravo zbog toga je on imao veliku minutažu protiv Dinama u Kupu, jer smo znali da ga nećemo imati za Mladost. Svi ostali su spremni. Neki nosioci igre su preskočili Dinamo, neki su odigrali drugo poluvreme, a sada su svi u konkurenciji, tako da ćemo Mladosti suprotstaviti naš trenutno najjači sastav", naveo je Batak.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track