MESI MU SIGURNO NEĆE OPROSTITI OVO BRUTALNO PONIŽENJE: Šokantan potez trenera PSŽ! Svi se pitaju kako je smeo to da uradi!
Foto: Profimedia

auuu

MESI MU SIGURNO NEĆE OPROSTITI OVO BRUTALNO PONIŽENJE: Šokantan potez trenera PSŽ! Svi se pitaju kako je smeo to da uradi!

Fudbal -

Kada je pre mesec dana trener Pari Sen Žerermena Maurisio Pokiteno odlučio da izvede Lionela Mesija u 76. minutu, bivši as Barselone bio je vidno nezadovoljan, a u javnosti se podigla velika prašina zbog poteza argentiskog stručnjaka.

Sada je na pomolu nova bura! Poketino nije mogao da tripi očajnu igru svoje najveće zvezde na meču protiv Lila, pa je već na poluvremenu odlučio da ga pošalje na tuširanje. Ne pamti se da je Mesi ovako nešto doživeo u karijeri.

Potez argentinskog stručnjaka šokirao je ljubitelje fudbala širom Evrope, mnogi su saglasni da Mesi ovakvo poniženje nikada ranije u karijeri nije doživeo.

Istina, Mesi nije mogao da se "sastavi" na ovom meču. Verovali ili ne, Argentinac je imao ubedljivo najlošiju ocenu od svih igrača na terenu, a ugledni francuski list "L'Ekip" mu je dodelio trojku!

"Mesi je bio potpuno izgubljen. dodavanja su mu bila netačna, gubio se na terenu i bio je potpuno nevidljiv. Da li je iko mogao da veruje da Mesi na četiri utakmice Lige 1 neće upisati ni gol ni asistenciju? Ipak, to se stvarno dogodilo. Na kojoj god poziciji da igra u prvenstvu, Mesi ne može ništa i njegova igra nema učinka" piše francuski list.

Podsetimo PSŽ je posle preokreta stigao do trijumfa na ovom meču. Lil je imao prednost od 31. minuta, međutim, zahvaljujući sjajnom Anhelu di Mariji Parižani dolaze do preokreta

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track