JEŽIM SE OD POMISLI O DOČEKU GROBARA: Saša Ilić emotivan pred gostovanje Partizanu
Foto: FK Čukarički

vraća se kući

JEŽIM SE OD POMISLI O DOČEKU GROBARA: Saša Ilić emotivan pred gostovanje Partizanu

Fudbal -

Fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički u derbiju fudbalske Superlige Srbije, a meč u nedelju od 18 časova biće posebno emotivan za trenera tima sa Banovog brda i legendu crno-belih Sašu Ilića.

- Samo da ne skrenem u pogrešnu svlačionicu! Eto kako se osećam. Šta ću, šta da radim, to je život. Emocije rade, naravno. Crno - beli su neraskidivi deo mog života. Neobično mi je i te kako. Sad ću se na suprotnoj strani naći protiv kluba koji me je napravio čovekom, u kome sam se ostvario i igrački i ljudski. Ali, zaista ne želim da se meni pridaje značaj, hajde da pričamo o momcima koji će se u nedelju takmičiti - kaže Saša Ilić u razgovoru za “Blic”.

Neizbežno je pitanje o Partizanu.

- Odličan tim, izuzetno vođen sa klupe, koji ove sezone ostvaruje fenomenalne rezultate. I to uz izvanrednu igru, što je najvažnije. Moj bivši trener Aleksandar Stanojević radi strašan posao u Partizanu.

Saša Ilić je upitan može li njegova ekipa do iznenašenja?

- Videćemo... Fokusiran sam na utakmicu, uostalom kao i moja ekipa. Nadam se da ćemo se prikazati u dobrom svetlu.

Strateg Čukaričkog je oprezan

- Moram, jer trenutak je delikatan. Imam veliko poštovanje prema Partizanu, ali ja sam trener Čukaričkog i želim sve najbolje mom timu. Mislim da sam o ovoj temi rekao više nego dovoljno.

Neizbežno je pitanje o dočeku legendarnog kapitena Partizana u Humskoj.

- Nisam do ovog momenta o tome razmišljao... Ježim se na samu pomisao. Zamolio bih te da se ovde zaustavimo, sad mi se ozbiljno mešaju osećanja, a potrebna mi je koncentracija i mir - zaključio je Ilić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track