PONOVO ŠOKIRAO SVE! Hulka BRUTALNO PROZIVALI zbog braka sa rođakom bivše žene, ali niko nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

čudan lik

PONOVO ŠOKIRAO SVE! Hulka BRUTALNO PROZIVALI zbog braka sa rođakom bivše žene, ali niko nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO)

Fudbal -

Brazilski fudbaler Hulk, našao se na udaru navijača pred drugu utakmicu polufinala brazilskog Kupa.

Bivši član Porta i Zenita je u poslednje vreme često meta pisanja svetskih, a posebno brazilskih medija zbog kontroverzne odluke da ostavi suprugu sa kojom ima dvoje dece zbog veze sa njenom rođakom, Kamilom.

U međuvremenu, Hulk i Kamila su stupili u brak, a nedavno su objavili da očekuju dete.

Navijači Fortaleze su iskoristili čitavu situacija kako bi isprovocirali brazilskog fudbalera koji igra za Atletiko Mineiro, pa su pre revanša u Kupu imali šta da dobace Hulku tokom zagrevanja.

Uputili su bivšem reprezentativcu prozivke na račun njegovog ljubavnog života, nazivajući fudbalera "žderačem nećaki", međutim nisu očekivali reakciju Hulka. Barem ne onakvu kakvu su dobili.

Tridesetpetogodišnji fudbaler je zastao, osmehnuo se, a potom rukama napravio srce pokazavši ga pomenutoj grupi navijačima.

I, ne samo da je šmekerski odgovorio na prozivke, već je bio i strelac na tom meču. Atletiko Mineiro je pobedio rezultatom 2:1, a nakon Dijega Košte, Hulk je postigao gol u 84. minutu, pa je njegova ekipa sa ubedljivih 6:1 u dvomeču obezbedila finale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track