KANADSKI JUTJUBERI DOŽIVELI ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ili smrt, biće rata! VIDEO
Foto: Printskrin / You Tube

Nikada nisu videli tako nešto

KANADSKI JUTJUBERI DOŽIVELI ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ili smrt, biće rata! VIDEO

Fudbal -

Kanadski jutjuberi Ivana i Stiv, koji imaju popularni kanal JetLag Warriors, bili su u Srbiji s namerom da prvi put u životu prisustvuju fudbalskom meču Crvene zvezde.

Njih dvoje su ispred stadiona, popularne Marakane, stigli dva sata pre početka utakmice Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. I bili su u čudu, posebno zbog velikog broja policajaca u punoj opremi.

- Mi smo Kanađani, nemamo pojma o ovom fudbalu, naša verzija je američki fudbal i nema veze s ovim. Oko stadiona sam video mnogo policajaca koji su obučeni kao da igraju američki fudbal. Imaju štitnike svuda. Ima ih koliko hoćete i to dva sata pre početa utakmice! - pričao je uzbuđeni Stiv i dodao:

- Ako bude slično sa našim iskustvom iz Rumunije, gde smo prvi put gledali fudbal, ovde će biti rata!

Njih dvoje su bili oduševljeni Zvezdinim šopom, ali i samim stadionom.

- Izabrali smo Crvenu zvezdu jer nam je više ljudi preporučilo utakmicu Zvezde zbog navijanja. Dakle, Zvezda ili smrt! - naglasili su oni, ali su bili razočarani što nisu došli u vreme kada je na programu derbi sa Partizanom.

- Momci sjajno navijaju, čujem bubnjeve, što je nešto novo za nas. Nažalost, stadion je popunjen možda samo 25 odsto. To je zato što rival nije atraktivan i što je hladno. Mogli bismo ovo da ponovimo, ali su nam rekli da dođemo na derbi sa Partizanom, tada je prava ludnica.

Jutjuberi
foto: Printskrin / You Tube

Ubrzo su navijači Zvezde priredili bakljadu, a čuli su se i topovski udari.

- Opa, idemo... - rekao je Stiv.

- Ovo je odlična atmosfera s obzirom na to da stadion nije pun. Voleo bih da sam tamo na tribini s navijačima, ali s ovim kartama ne možemo da priđemo. Iskreno, da ovo urade u Kanadi, odmah bi u zatvor.

- Uh, ove vatre i eksplozije me čine nervoznom, ne znam da li bih mogla tamo da budem - dodala je Ivana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track