ALEKSANDAR DRAGOVIĆ: Uz podršku navijača možemo do pobede protiv Midtjilanda
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli traže podršku

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ: Uz podršku navijača možemo do pobede protiv Midtjilanda

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović rekao je danas da je danas da su navijači crveno-belih bili vetar u leđa njegovom timu kada je to bilo najpotrebnije i istakao da veruje da će uz njihovu podršku stići do pobede protiv Midtjilanda u Ligi Evropa.

"Posle prvenstvene utakmice u kojoj smo se vratili na pobednički kolosek moram da istaknem veliku podršku navijača, koji su prepoznali trenutak, ispunili našu tribinu u Kragujevcu i pokazali da je ljubav prema Crvenoj zvezdi iznad svega. Upravo ta činjenica je nešto što ovaj klub čini onim što jeste, a bezbroj puta sam rekao da sam zbog njih i obukao crveno-beli dres", rekao je Dragović za klupski sajt.

"Pružili su nam vetar u ledja kada je to bilo najpotrebnije, navijali tokom čitavih devedeset minuta, a mi smo im vratili pobedom, koja je verujem samo jedna u nizu onih koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Prvenstvo je dugo, a mi ćemo učiniti sve da ih obradujemo i da na kraju sezone svi zajedno slavimo", dodao je on.

Posle poraza od Radnika, fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče u Kragujevcu ekipu Radničkog 1923 sa 3:0, u 15. kolu Super lige Srbije, a već u četvrtak od 21.00 dočekuju danski Midtjiland u četvrtom kolu Lige Evropa.

"Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti. Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak", rekao je Dragović.

Utakmica protiv Midtjilanda, kako je naveo, može mnogo toga da donese njegovom timu i da ih dovede na korak od zacrtanog cilja - evropskog proleća.

"U Danskoj je bilo nerešeno, imali smo i vodjstvo i pored velikih kadrovskih problema, sada smo kompletniji i verujem da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju, kako bi Marakana ostala neosvojiva tvrdjava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede", zaključio je Dragović.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track