Darko Lazović: Igrali smo iz inata

Posle remija s Bordoom

Darko Lazović: Igrali smo iz inata

Fudbal -
Lazović: Robi je učinio mnogo za nas, a saradnja sa Saletom je baš kako treba

Pobeda u Francuskoj.Darko Lazović je protiv Bordoa zaigrao u sredini veznog reda, na mestu koje mu više prija nego kada je na desnoj strani. Najbolji fudbaler Crvene zvezde otkriva za Kurir koliko su igrači bili motivisani posle odlaska Roberta Prosinečkog i dolaska Aleksandra Jankovića.- Bio je inat u svima nama pred početak utakmice. Od početka sezone nismo imali igru i hteli smo da se dokažemo u najznačajnijoj utakmici na startu sezone. Poginuli smo na terenu, a publika je znala da nas nagradi - rekao je Darko Lazović (22) i dodao:- I kod Robija sam igrao u sredini, na derbiju i protiv Omonije, tako da mi novo zaduženje koje mi je dao trener Janković nije teško palo.Lazović žali što njegov fantastičan šut u prvom poluvremenu nije završio u mreži.- Video sam loptu u golu, a onda je sjajni Karaso odbranio. Šutnuo sam punom, a on je pokazao koliko je kvalitetan i zašto je najskuplji igrač Bordoa. Žalim za šansom, ali valjda će nam se vratiti u revanšu.Darko Lazović otkriva kako su fudbaleri podneli odlazak Prosinečkog i dolazak Jankovića, šok terapiju u svlačionici koja se desila u utorak.- Dosta igrača je volelo Robija, učinio je dosta za mnoge od nas, uticao na naše karijere. Znamo i Saleta, iz reprezentacije, i s njim je saradnja kako treba. Bez obzira na sve, mi smo profesionalci i moramo da ginemo za dres Crvene zvezde koji nosimo - zaključio je Lazović.

Jovanović je OKŠtoper Crvene zvezde Milan Jovanović nije teže povređen, iako je posle sudara s golmanom Bobanom Bajkovićem na meču s Bordoom zaradio veliki otok na butini.Jovanović je juče bio na terapiji, otok mu je razbijen, ali neizvesno je njegovo igranje protiv Novog Pazara u nedelju.

Bez Luke na BordoVezni fudbaler crveno-belih Luka Milivojević neće igrati u revanšu protiv Bordoa jer je dobio treći žuti karton u ovom ciklusu. Trener Janković imaće veliki problem u veznom redu jer je i Brazilac Kadu povređen, pa će šansu dobiti verovatno mladi Vukan Savićević.- Krivo mi je što neću moći da pomognem ekipi - izjavio je Milivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track