KAD SMO ZAJEDNO, MI SMO JEDNO! Važna poruka za sve navijače Crvene zvezde!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

sjajan tekst

KAD SMO ZAJEDNO, MI SMO JEDNO! Važna poruka za sve navijače Crvene zvezde!

Fudbal -

Piše: Zoran S. Avramović

Četvrti novembar je Dan za buduća iskustva. Današnji Dan je Dan za Nezaborav. Dan za Doživljaj. Crvena Zvezda i navijači su jedno. Uvek smo postavljali nove standarde zahvaljujući liderskom stavu koji delimo.

Zajednička želja. Zajednički stav. Energija ujedinjenja, emocija pripadanja. To je u svima nama. I to je Nepobedivo. Pod barjakom crveno-belim. Pod zastavom srca.

18 časova u dvorani Aleksandar Nikolić – Pionir: Utakmica Evrolige, Crvena Zvezda – Panatinaikos. 21 čas stadion svih stadiona Rajko Mitić – Marakana: utakmica Liga Evrope, Crvena Zvezda – Mitjiland

Zoran Avramović
foto: Kurir

Još jedna prilika da vidi Svet celi kako se vole crveno-beli. Da vidi Zemlja cela šta je ljubav crveno-bela.

Na parketu Pionira i terenu Marakane igra do poslednjeg daha. Sa tribina i harmonija i simfonija. Iz sveg glasa da se čuje do neba. Jača i gromoglasnija od svih decibela. Ovo je izutetan Dan. Dan za Izuzetne. Najpre Pionir, a onda pravac Marakana. Dan za buduće iskustvo. I jedinstven doživljaj.

Doživeti u jednom danu huk Pionira i „čekati proleće“ na Marakani. Da, Mi to možemo. Uvek uz Zvezdu. Zauvek za Zvezdu! Zajedno Mi smo Jedno.

Poželimo sreću jedni drugima. Poželimo sreću nama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track