TRENER NOVOG PAZARA PRED TSC: Imamo pravo da se nadamo pobedi
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TRENER NOVOG PAZARA PRED TSC: Imamo pravo da se nadamo pobedi

Fudbal -

Ofanzivni fudbaler Novog Pazara Bojan Čečarić najavio je "tešku utakmicu protiv jedne od pet najboljih ekipa u SrbijI

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je uoči utakmice protiv TSC-a iz Bačke Topole u 16. kolu Super lige Srbije, da njegov tim ima pravo da se nada pobedi pred svojim navijačima.

- Preko potrebni su nam bodovi i uradićemo sve što je u našoj moći da evropske ambicije rivala odložimo makar za jedno kolo. U prethodnim mečevima odigrali smo bolje od timova koji su u usponu forme, ali nesrećno primljeni golovi koštali su nas četiri boda, pa se nismo poravnali s timovima koji su malo iznad nas na tabeli - rekao je Radojičić.

On je priznao da razmišlja o jednoj ili dve promene u startoj postavi, u odnosu na prethodni meč sa Radnikom iz Surdulice (1:1).

- Trenutno raspolažem samo sa 14 fudbalera spremnih da odgovore izazovima i 'vrtim' ih dok ostali ne dodju sebi. Ima tu imena, neki su sve bliže. Videćemo u narednom periodu koliko ćemo moći da ih koristimo. Bilo je tu kovida i povreda, pa smo Milana Joksimovića verovatno izgubili do kraja prvenstva - naveo je Radojičić.

TSC je šesti na superligaškoj tabeli sa 21 bodom, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu sa devet vodova.

- Prva asocijacija na TSC je moj veliki prijatelj Zoltan Sabo, koji je prerano umro. Zajedno smo igrali i počeli trenerski posao u istom klubu. TSC je medju najorganizovanijim klubovima u zemlji, sa svim potrebnim uslovima. Imaju superkvalitetnu ekipu i luksuz da im na klupi budu odlični igrači. Zaslužuju sve pohvale za to što rade - kazao je Radojičić.

Bojan Čečarić
foto: @starsport

Ofanzivni fudbaler Novog Pazara Bojan Čečarić najavio je "tešku utakmicu protiv jedne od pet najboljih ekipa u Srbiji".

- Imaju dosta dobrih pojedinaca, ali gledamo nas. Ako odigramo kao na prethodne dve ligaške utakmice, gde nismo imali sreće, uveren sam da možemo do pozitivnog rezultata. U takvoj smo situaciji da moramo da razmišljamo samo o tri boda bez obzira na protivnika", ocenio je Čečarić.

On je u poslednjoj podeli bodova sa gostujućim Radnikom postigao ovosezonski "prvenac" u dresu Novog Pazara.

- Imali smo niz poraza, koji smo prekinuli. Nadam se da ćemo sutra da započnemo niz pobeda. Pozvao bih navijače da nas podrže u što većem broju. Preko su nam potrebni u ovoj situaciji", naveo je Čečarić

Novi Pazar i TSC igraju u petak od 18 časova na Gradskom stadionu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track