STANKOVIĆ SE NIJE POJAVIO PRED NOVINARIMA: Milošević komentarisao čudan sudijski kriterijum
Foto: Printskrin

Odjeci utakmice

STANKOVIĆ SE NIJE POJAVIO PRED NOVINARIMA: Milošević komentarisao čudan sudijski kriterijum

Fudbal -

Nebojša Milošević, pojavio se pred novinarima umesto Dejana Stankovića koji se izvinio za nedolazak na konferenciju.

Odmah se dotakao situacije oko detalja koji je promenio tok utakmice.

- Rana faza meča. Situacija koja je pripremana i nije neočekivana. Nije smelo tako da se odreaguje, da nam iz jednog pasa naprave gol šansu. U petom minutu dobili smo žuti karton, Sale Katai, u 10. minutu ostajemo sa igračem manje i sve je otišlo u drugom pravcu. Sve je palo u vodu, počev od formacije do svega drugog. Mislim da su igrači pokušavali da ugroze gol iz prekida, uz konstantan rizik da na velikom prostoru ostanemo sa njihovim brzim igračima. I dalje je sve u našim rukama, ubeđeni smo da ćemo realizovati cilj, proleće u Evropi - rekao je Milošević.

Komentarisao je grešku Degeneka.

- Nisam ga video posle utakmice. Miloš je profesionalac kao i svi. Takve stvari se dese. Mada sa iskustvom iz prvog meča,to jw nedopustivo da se desi.

Govorio je i o čudnom kriterijumu sudije iz Mađarske. -Prvi žuti karton uticao je na kriterijum. Mi smo prvo poluvreme završili sa tri žuta kartona. Probali smo sa izmenama. Gol smo primili iz odbitka,ove večeri mnogo toga nam nije išlo na ruku. Opet svi igrači su dali sve od sebe - zaključio je Milošević

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track