POSLE EVROPSKOG NA REDU JE DOMAĆI FUDBAL: Partizan dočekuje Proleter, Zvezda gostuje Vojvodini
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

POSLE EVROPSKOG NA REDU JE DOMAĆI FUDBAL: Partizan dočekuje Proleter, Zvezda gostuje Vojvodini

Fudbal -

Utakmicama 16. kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Partizan će dočekati Proleter, dok će Crvena zvezda gostovati Vojvodini u derbiju kola.

Ova runda takmičenja počeće danas gradskim derbijem u kojem će Voždovac dočekati ekipu Čukaričkog od 16.00. Ekipa sa Banovog brda u ovaj meč ulazi posle poraza od Partizana i kao treća na tabeli sa 25 bodova, dok je Voždovac trenutno sedmi sa četiri boda manje.

Dva sata kasnije počeće meč u Novom Pazaru gde će domaći tim ugostiti TSC. Oba tima će pokušati da prekinu seriju utakmica bez pobede, Novi Pazar je bez trijumfa na šest, a TSC na četiri meča. Posle 14 odigranih utakmica, Novi Pazar je poslednji na tabeli sa devet bodova, dok je tim iz Bačke Topole šesti sa 21 bodom.

Sutra su na programu dve utakmice - prvu od 14.55 igraće fudbaleri Kolubare i Napretka, dok će od 17.00 fudbaleri Metalca dočekati Radnik.

Nedeljni program u Super ligi otvoriće fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde od 16.45.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Novosadski tim ovu utakmicu dočekuje sa dve vezane pobede i kao četvrti na tabeli sa 23 boda. Na drugoj strani, crveno-beli će svakako pokušati da se iskupe za poraz od Mitjilanda i nastave poteru za prvoplasiranim Partizanom koji trenutno ima osam bodova više.

U nedelju od 19.00 na programu je duel niškog Radničkog i subotičkog Spartaka, ekipa koje na tabeli deli jedan bod, dok će poslednji meč tog dana, od 20.15, odigrati fudbaleri Partizana i Proletera.

Posle remija u Gentu, crno-beli se okreću domaćem šampionatu i pokušaće da nastave seriju pobeda, dok će Proleter dati sve od sebe da protiv lidera šampionata prekine niz od dva vezana poraza. Partizan je prvi na tabeli sa 43 boda, dok je Proleter deseti sa 17 osvojenih bodova.

FK Partizan
foto: Starsport©

Poslednji meč 16. kola Super lige Srbije na programu je u ponedeljak od 13.00 kada će Radnički 1923 dočekati Mladost. Oba tima trenutno imaju po 14 bodova, s tim da Mladost ima meč manje.

Parovi 16. kola Super lige Srbije

Danas:

Voždovac - Čukarički (16.00)

Novi Pazar - TSC (18.00)

Subota:

Kolubara - Napredak (14.55)

Metalac - Radnik (17.00)

Nedelja:

Vojvodina - Crvena zvezda (16.45)

Radnički Niš - Spartak (19.00)

Partizan - Proleter (20.15)

Ponedeljak:

Radnički 1923 - Mladost (13.00)

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track