ISPLIVAO SNIMAK DRAME NA MARAKANI: Borjan sprovodi PRESTRAVLJENE Dance u svlačionicu dok lekari ukazuju pomoć nesrećnom treneru!
Foto: Printscreen

ozbiljna frka

ISPLIVAO SNIMAK DRAME NA MARAKANI: Borjan sprovodi PRESTRAVLJENE Dance u svlačionicu dok lekari ukazuju pomoć nesrećnom treneru!

Fudbal -

Pojavio se snimak na kom se može videti kako kapiten Zvezde Milan Borjan pomaže igračima Midtijalnda da napuste teren.

Utakmicu 4. kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Midtjilanda obeležile su nemile scene po završetku duela.

Zvezda je doživela poraz na svom terenu od danskog kluba (0:1). Crveno-beli su od 12. minuta imali igrača manje, pošto je Miloš Degenek zbog nepromišljenog starta dobio direktan crveni karton. Jedini gol na meču pao je u 56. minutu, kada je Gejlor Kanga nakon slobodnog udarca Midtjilanda sproveo loptu u sopstvenu mrežu. U finišu meča i Marko Gobeljić je "pocrveneo", pa je Zvezda meč završila sa devetoricom.

Navijači Zvezde nisu bili zadovoljni sudijskim kriterijumom na ovom meču, pa nakon utakmice sa tribina gađali sudije čvrstim predmetima. Tom prilikom je ni kriv, ni dužan nastradao jedan od trenera u stručnom štabu Crvene zvezde Federiko Panončini, a navodno je pogođen i jedan pomoćni sudija.

Ozbiljniji incident sprečio je kapiten Zvezde Milan Borjan, koji se pobrinuo da preplašeni fudbaleri Midtjilanda bezbedno stignu do svlačionice. Na snimku koji se pojavio na internetu se može videti kako iskusni golman sprovodi igrače danskog kluba do tunela, dok se u ambulantnim kolima ukazuje pomoć treneru Panonćiniju.

Zahvaljujući hrabrom potezu Borjana Danci su bezbedno napustili stadion.

Kurir sport

Bonus video:

00:48

VELIKA DRAMA ISPOD SEVERA PO ZAVRŠETKU UTAKMICE: Morala da interveniše i Hitna pomoć

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track